Skip to main content
V Posavju 7.3° C Sreda, 13. november 2019
04.04.2019
12:48
V aprilu in maju se Qlandia prebuja v pomladno eksplozijo barv in energije. Od 1. aprila do 10. maja vas bodo v nakupovalnih centrih Qlandia razvajali z zabavnim dogajanjem za vse okuse.

Na 21 tematskih dogodkih boste lahko okusili svežino pomladi, se v družbi znanih slovenskih influencerk poigrali s trendi novih modnih kolekcij za pomlad in poletje 2019 ter bili deležni številnih presenečenj. Za najmlajše obiskovalce pa so pripravili prav posebno zabavo s čarovnikom in maskoto Qlaro. Pomlad je v Qlandii razigrana, prinaša pa tudi več kot 5.000 € nagrad!

Obiskovalke in obiskovalce Qlandie Krško posebej vabimo na 3 dogodke:

  • 08. 04. ob 18.00: Kulinarika z Ano Žontar in kolo sreče
  • 26. 04. ob 18.00: Čarovniška zabava z Joletom Coletom in vrtičkanjem za otroke
  • 10. 05. ob 18.00: Modno druženje s Tjašo Kokalj in Azro Selimanović ter PRESENEČENJE

SLASTNI POMLADNI »ZMEŠANČKI« ZA VSE

Sladokusci boste navdušeni nad prijetnim zdravim sladkanjem s pomladno svežimi smutiji, ki vam jih bo v Qlandii Krško pripravljala prikupna slovenska kulinarična blogerka Ana Žontar iz bloga Anina kuhinja. Poskusite pomladne mojstrovine v kozarcu ter pokramljajte z blogerko o skrivnostih, ki naredijo smuti zares božanski.

ODKRIJTE MODNE TRIKE SLOVENSKIH INSTAGRAM IKON

Se sprašujete, kako so znane Instagramerke vedno videti tako brezhibno? Na modnih dogodkih v Qlandii jih boste imeli priložnost vprašati iz prve roke. Tjaša Kokalj Jerala bo dne 10.5. v Qlandii Krško z vami delila največje skrivnosti kombiniranja modnih kosov novih modnih kolekcij, vam predstavile izbrane sloge ter navdušile s svežimi pomladnimi trendi. Zaupano nam je tudi, da se v okviru modnega dogodka pripravlja prav posebno modno presenečenje, vendar smo morali obljubiti, da vam ga ne razkrijemo. Vse, kar vam lahko povemo je, da bodite na modnem dogodku pripravljeni na vse.

ČAROVNIK JOLE COLE Z ZABAVO ZA NAJMLAJŠE

V prav vsakem Qlandia centru se bo ustavila tudi velika otroška zabava, na kateri se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki. V Qlandio Krško 26.4. prihaja čarovnik Jole Cole s polno torbo osupljivih trikov ter celo zakladnico norčij. Le kaj bo tokrat v družbi maskote Qlare ušpičil? Skočite na val zabave, ki vas bo odpeljal v vašo najbližjo Qlandio. V znamenju prebujanja boste otroci skupaj s Qlaro lahko spoznali tudi osnove vrtičkanja in posadili čisto svojo pomladno rožico.

ZAVRTITE KOLO SREČE

Na vseh kulinaričnih dogodkih (v Qlandii Krško 8.4.2019) bo postavljeno tudi veliko nagradno kolo sreče, s katerim si lahko v nagradni igri »Ujemi zlato ribico« priigrate darilne kartice Qlandia in druge praktične nagrade (skupno več kot 5.000 € nagrad).

Vabljeni v vašo Qlandio Krško, če pa vam zgornji termini ne ustrezajo, se še vedno lahko na iste dogodke zapeljete v druge nakupovane centre Qlandia. Preverite na www.qlandia.si/si/2019-kampanje/skoci-v-pomlad. Spremljajte dogajanje na spletni strani www.qlandia.si ter na Instagramu pod #QLpomlad. Čaka vas še več zanimivosti in sladkorčkov v povezavi s pomladnim dogajanjem v vašem najbližjem Qlandia nakupovalnem centru.

Qlandia Krško

(OGLASNO SPOROČILO)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
oglasna novica
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja