Skip to main content
V Posavju 1° C Sobota, 18. januar 2020
24.07.2019
09:38
Megadom Krško
Megadom je v tem tednu pri nas na počitnicah. Le kdo poleti ne išče sence pod kakšnim drevesom, še veliko bolje pa nam je, če se lahko kje ohladimo. Megadom bo ta petek nekomu podaril bazen.

Uredite si prostor za počitek in užitek

Polet je je v polnem zamahu in kljub temu, da nas občasno preseneti s svojo muhavostjo, je pred nami še kar nekaj sončnih in vročih dni. Da bi se poletja in poletnih radosti maksimalno naužili, vam ni treba prav daleč. Z malo iznajdljivosti in pravimi dodatki si prostor za poletne užitke in oazo oddiha uredite kar doma. Tudi z Megadomovo pomočjo.


Miren kotiček za uživanje v vročih poletnih dneh in toplih večerih si lahko uredite ne glede na to, ali živite v stanovanju ali v hiši. Že majhen balkon je dovolj, da si po napornem dnevu, ob kozarcu najljubše pijače in dobri knjigi, odpočijete in svojim možganom privoščite odklop od vsakodnevnega vrveža. Vse, kar potrebujete, je udoben vrtni stol in mizica, senčnik, ki pride prav za senco čez dan, morda vam uspe najti prostor celo za majhen žar. Piko na i boste dodali še z izbiro pravih dodatkov – kakšno svečko, okrasno blazino, svetilko in odejo, da boste z uživanjem lahko nadaljevali tudi, ko večeri ne bodo več tako topli.


Če imate na razpolago več prostora - teraso ali vrt, lahko vaša domišljija in kreativnost prideta še bolj do izraza. Kotiček za počitek in sprostitev je lahko večji, z ležalnikom, visečo mrežo ali celo vrtno garnituro. Poleg si lahko postavite bazen, ob njem namestite ležalnike in velik senčnik, ki nudi dovolj sence. Ob res hudi vročini si lahko namestite še ventilator, za zabavo poskrbite s karaoke sistemom in uživate. Z namestitvijo žara in vrtne jedilne garniture boste poskrbeli, da poletje ne bo minilo niti brez kulinaričnih užitkov.


Skupaj z Megadomom in njegovo mega ekipo si ustvarite prostor za počitek in užitek ter poskrbite, da boste poletje maksimalno izkoristili, tudi če boste ostali v udobju svojega doma.

Megadom Krško

Cesta krških žrtev 135F
8270 Krško

Telefon:

  • 07/48 81 200 (tajništvo)
  • 07/48 81 203 (trgovina)

Elektronska pošta:

Delovni čas:

  • od ponedeljka do petka - od 7. do 19. ure
  • ob sobotah - od 7. do 13. ure

OGLASNO SPOROČILO

krško
oglasna novica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja