Skip to main content
V Posavju 4.8° C Sreda, 7. december 2022
03.06.2022
21:03
Martin Bratanič
Foto: arhiv ePosavje
Martin Bratanič ni več nadzornik družbe SODO, Davorina Dimiča pa so razrešili z mesta člana nadzornega sveta družbe Borzen, je razvidno po seji Vlade Republike Slovenije.

Na dopisni seji vlade

Bratanič ni več nadzornik SODO ...

Vlada Republike Slovenije je s funkcije člana nadzornega sveta družbe SODO, d. o. o. razrešila Silva Soka in Martina Brataniča in s 4. junijem 2022 za preostanek mandata razrešenih članov nadzornega sveta družbe SODO imenovala Matejo Čuk Orel in Marka Topiča.

... Dimič pa Borzena

S 3. junijem 2022 so razrešili tudi člane nadzornega sveta družbe BORZEN, operater trga z elektriko, d. o. o. Petra Žmaka, Tomaža Kokota in Davorina Dimiča. S 4. junijem so za dobo petih let imenovani novi člani nadzornega sveta družbe Mojca Veljkovič, Žiga Fišer in Ivana Nedižavec Korada.

Zapis dopolnjujemo.

A niso bili edini

DRI

Iz nadzornega sveta družbe DRI upravljanje investicij, Družba za razvoj infrastrukture, d. o. o., so odpoklicali Klemena Babnika, Ljilijano Herga, dr. Petra Gašperšiča in Aleša Buležana ter od sobote, 4. junija, za dobo 4 let imenovali nove člane - Simona Detelbacha, Branka Ribiča, Bojana Tičarja in Tanjo Šarabon.

ELES

V nadzornem svetu družbe ELES, d. o. o., sistemskega operaterja prenosnega elektroenergetskega omrežja so Žarka Furmana, Valentina Hajdinjaka, Emila Kumra in Andreja Valentinčiča za preostanek mandata zamenjali Andrej Ribič, David Skornšek, Damjan Matičič in Jožefa Klavdij Novak.

energetika
krško
brežice
politika

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja