Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
26.03.2022
08:53
Zlata nit, Kostak, d. d.
Foto: Bojan Velikonja / Dnevnik
V družbi Kostak, d. d., so se uvrstili v družbo najboljših zaposlovalcev leta 2021 – Zlata nit. V četrtek so najboljšim podjetjem podelili priznanja. Tako nagrado komentirajo v družbi Kostak:

Družba Kostak, d. d. v družbi sedmih finalistov natečaja Zlata nit

LJUBLJANA Kot so zapisali v družbi Kostak, d. d. , skozi projekt Zlata nit sistematično merijo kakovost odnosov med zaposlenimi in organizacijo za doseganje poslovne odličnosti. V raziskavi za leto 2021 je skupaj sodelovalo 60 družb in organizacij v natečaju za izbor najboljšega zaposlovalca za leto 2021 v Republiki Sloveniji.

Časopisna hiša Dnevnik kot krovni organizator medijsko raziskovalnega projekta je tako že petnajsto let zapored razglasila najuglednejše delodajalce, ki so zgled in navdih uspešnega, učinkovitega delovanja ter ustvarjalnega razvoja zaposlenih in organizacije. Zaključna prireditev je potekala v četrtek, 24. marca 2022 v Cankarjevem domu v Ljubljani, na prireditvi sta v imenu družbe sodelovali direktorica Splošno kadrovskega sektorja Elizabeta Cemič in predsednica Sindikata družbe Kostak Mojca Brinovec.

V finalu med velikimi podjetji

Družba Kostak, d. d., je pristala v družbi sedmih finalistov med velikimi podjetji, kamor so se uvrstile še priznane družbe Automatic servis, Danfoss Trata, Pomgrad, Telemach, Varis Lendava in zmagovalci Gen-I. Med srednje velikimi podjetji je naziv zmagovalca osvojilo podjetje Špica International, med malimi podjetji pa družba Lunos. Nagrade so podelili predstavniki iz Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ter ostali partnerji projekta.

Predsednik uprave Miljenko Muha pa je bo tej priložnosti izpostavil, "da najboljši na svetu ne obstajajo. Obstajajo samo tisti, ki se vsak dan, vsako leto trudijo, da kakovostno in dostojanstveno ter na spoštljiv način dosegajo svoje poslanstvo. Obenem pa zagotavljajo kakovostne medosebne odnose znotraj družbe in do vseh deležnikov v poslovnem okolju. Najboljši na svetu ne obstajajo, v poslu in življenju ni končnega stanja."

kostak krško

Pridružite se nam