Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
26.09.2020
12:57
Natečaj najboljše kadrovske prakse 2020
Foto: Kostak d. d.
Družba Kostak je na zaključnem dogodku natečaja Najboljše kadrovske prakse v četrtek prejela priznanje za uvrstitev v finale omenjenega natečaja.

Družba Kostak v finalu natečaja Najboljše kadrovske prakse 2020

Podelitev priznanj je bila v četrtek v Kranju

KRANJ Nagrado je v imenu družbe Kostak, d. d., prevzela direktorica Splošno kadrovskega sektorja Elizabeta Cemič, ki je tudi predstavila dobre kadrovske prakse zbranemu občinstvu, komisiji ter tudi tistim, ki so dogodek spremljali preko video povezav. V finale so se uvrstila podjetja Lek, Plastika Skaza, Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, Zavarovalnica Triglav in Cosylab.

Odličnost in učinkovitost na kadrovskem področju

"Vse druži predan odnos k odličnosti ter učinkovitosti na kadrovskem področju. Po mnenju komisije, ki so jo sestavljali habilitirani visokošolski učitelji in strokovne sodelavke soorganizatorja MojeDelo.com, sta še posebej izstopali družbi Lek in Plastika Skaza ter tako prejeli prvi nagradi," dodajajo v sporočilu.

Fotogalerija (Foto: Kostak, d. d.,):

"Izreden uspeh in potrditev predanega dela na kadrovskem področju"

Kot pravijo v družbi Kostak, d. d., "uvrstitev v finale natečaja predstavlja izreden uspeh za našo družbo in potrditev predanega dela na kadrovskem področju ter skrbi za zaposlene. To je obenem dobra popotnica nadaljnjemu delu in razvoju na področju ravnanja s človeškimi viri."

Najboljše kadrovske prakse 2020

V presojo so vključili štiri kazalnike

Komisija je v presojo vključila kazalnike, kot so uravnoteženost poklicnega in zasebnega življenja, z ravnovesjem zaposlenih na področju poklicnega in zasebnega življenja. Kot drugi kazalnik je bila izpostavljena zavzetost in pripadnost zaposlenih, s katero podjetje izkazuje edinstvenost glede na pozitivno organizacijsko kulturo, vrednote in tradicijo, kot tretji kazalnik razvoj in izobraževanje zaposlenih, s katero podjetje spodbuja zaposlene k razvoju in izobraževanju, kot četrti pa inovativnost na kadrovskem področju, s katero podjetje izkazuje najboljših primer inovativnosti na kadrovskem področju. Dogodek je organizirala Fakultete za organizacijske vede v Kranju, skupaj s soorganizatorjem MojeDelo.com, dogodek je bil podprt tudi s strani Javne agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije – organizacije SPIRIT.

(bš)

krško
kostak krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja