Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
23.05.2022
09:01
Informativna dneva na Fakulteti za energetiko
Foto: Fakulteta za energetiko UM
Na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru sta 18. in 19. maja potekala informativna dneva za podiplomski študij.

Informativna dneva za podiplomski študij

KRŠKO Informativna dneva za podiplomski študij sta potekala v sredo, 18. maja 2022, ob 16.00 na Inštitutu za energetiko FE UM, Vrbina 18, Krško in v četrtek, 19. maja 2022, ob 16.00 na Fakulteti za energetiko UM, Koroška cesta 62a, Velenje.

Udeležencem so predstavili študij na obeh podiplomskih študijskih programih, ki jih izvaja Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru, in sicer na magistrskem študijskem programu Energetika 2. stopnje (redni in izredni študij) ter na doktorskem študijskem programu Energetika 3. stopnje (izredni študij).

Fotogalerija (Foto: Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru):

Na informativnih dnevih so predstavili tudi obštudijske dejavnosti na fakulteti, vpisne pogoje, roke za prijavo ter ostale pomembne informacije, povezane s študijem. Po predstavitvi je sledil ogled prostorov, kjer se izvaja študijski proces.

V sklopu informativnih dni v Krškem je potekal tudi Dan odprtih vrat Inštituta za energetiko Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, kjer so udeležencem predstavili dejavnosti, ki se izvajajo na Inštitutu za energetiko FE UM ter najnovejšo raziskovalno opremo, ki je bila dobavljena v zadnjem obdobju.

(eP)

fakulteta za turizem

Pridružite se nam

Zadnje novice