Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
09.12.2021
13:42
SPOT točka Posavje v Škofji Loki
Foto: GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško
Udeleženci obiska so si v sredo v Škofji Loki ogledali eno izmed tovarn skupine LTH Castings d.o.o., ki letno ustvari več kot 310 milijonov evrov prihodkov.

Izmenjava dobrih praks SPOT točke Posavje

KRŠKO Gospodarska zbornica Slovenije Posavska gospodarska zbornica, Krško in Obrtno-podjetniška zbornica Krško si v sodelovanju s posavskimi podjetji in podjetniki ter Šolskim centrom Krško prizadevajo za dvig kompetenc in usposobljenost dijakov in študentov, prihodnjih sodelavcev.

Na obisku v Škofji Loki

Kot pravijo v sporočilu, imajo pri tem ključni pomen mentorji, ki dijake-vajence, pa tudi študente pri pridobivanju znanj in kompetenc usmerjajo ter jim svetujejo, kako se najbolje pripraviti za vstop v novo delovno okolje. Tako so v okviru točke SPOT svetovanje Posavje oz. Centra za podjetništvo in turizem Krško v sredo organizirali izmenjavo dobrih praks v podjetju LTH Castings d.o.o. Tovarna Trata iz Škofje Loke. Udeleženci obiska so si ogledali eno izmed tovarn skupine LTH Castings d.o.o., ki letno ustvari več kot 310 milijonov evrov prihodkov in ima skupaj več kot 3100 zaposlenih. "Poudarek je bil na ogledu enega izmed najsodobnejših učnih centrov za delo z vajenci, dijaki pa tudi študenti v Sloveniji, ki ga imajo v njihovi tovarni na Trati," so zapisali v sporočilu.

GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško

LTH Castings d.o.o

Udeleženci izmenjave dobrih praks so se seznanili s podjetjem LTH Castings d.o.o., njihovimi tovarnami po Sloveniji in podjetji izven Slovenije, njihovi mentorji pa so jim podrobno predstavili učni center za izvajanje vajeništva in praktičnega pouka za srednješolce in študente.

gzs oz posavje krško
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice