Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
25.01.2022
20:13
GEN-I
Foto: arhiv ePosavje
Na torkovi skupščini družbe GEN-I družbenika nista našla odgovora na vprašanje, kdo naj v prihodnje vodi trgovca z energenti. Po torku brez odločitve je zdaj na vrsti sreda in narok na sodišču.

Na skupščini družbe GEN-I brez odločitve

KRŠKO Na torkovi skupščini družbe GEN-I družbenika GEN energija in GEN-EL naložbe nista našla odgovora na vprašanje, kdo naj vodi družbo v prihodnje. Po naših informacijah je bila skupščina nesklepčna. Tako odločitev o vodenju uprave ostaja v rokah Okrožnega sodišča v Krškem, kjer je za sredo, 26. januarja, ob 10. uri razpisan nov narok v zadevi (sodnega) imenovanja uprave družbe GEN-I.

Golob soglasja h kandidaturi ni podal

Nekdanji predsednik uprave GEN-I Robert Golob je sicer na ponedeljkovi predstavitvi poslovanja družbe GEN-I povedal, da ni podal soglasja k imenovanju za predsednika uprave.

"Skupščina ni odločala o kandidatih za upravo v družbi GEN-I"

"Skupščina GEN-I na današnji seji ni odločala o kandidatih za upravo v družbi GEN-I. V odsotnosti predhodne uskladitve družbenikov namreč niso bile podane predpostavke za odločanje družbenikov na današnji seji skupščine. Skladno z družbeno pogodbo družbe GEN-I bo skupščina družbenikov ponovno sklicana najkasneje v roku 30 dni," pravijo v družbi GEN-I.

(eP)

energetika
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja