Skip to main content
V Posavju 1.9° C Torek, 28. marec 2023
16.05.2019
20:54
Foto: Kopitarna Sevnica
Kopitarna Sevnica je na sedežu podjetja v Sevnici v četrtek svečano otvorila novo največjo trgovino z obutvijo. Nova trgovina se razprostira na 300 m2 površine.

Nova trgovina Kopitarne Sevnica

"Trgovino sta svečano otvorila direktorica Kopitarne Sevnica d.d., Marija Grm in župan občine Sevnica, gospod Srečko Ocvirk, ki je podjetju čestital in zaželel veliko uspeha. V trgovini nas je pričakala manekenka Karin Škufca, obraz nove kampanje Kopitarne. Nosila je prečudovito obleko, delo gospe Maje Štamol," so zapisali v sporočilu.

Karin Škufca obraz nove kampanje Kopitarne Sevnica

Maja Štamol, modna oblikovalka, ki ustvarja in živi v Žalcu, je na povabilo veleposlaništva Slovenije v Washingtonu marca letos, sodelovala na modnem dogodku »Fashion Night Ignites«. Številnim gostom iz sveta politike in zabave je Maja, poleg oblačil, predstavila tudi modne dodatke ter sandale, ki so nastali v sodelovanju s Kopitarno iz Sevnice. Občutke iz revije je delila tudi na dogodku z gosti. Posebno zanimanje je požel ročno izdelan sandali iz lesa in mehkega usnja, v celoti plod rok iz Kopitarne.

(bš)

sevnica
fotogalerija

Pridružite se nam