Skip to main content
V Posavju 3.6° C Petek, 9. december 2022
06.06.2019
08:43
Foto: arhiv ePosavje
Poročali smo že, da so na območju delovanja LAS Posavje potrdili novo sofinanciranje dogodka. Tokrat v nadaljevanju informacije o datumu 3. javnega poziva za izbor operacij.

3. javni poziv za izbor operacij predvidoma proti koncu leta

POSAVJE Kot pravijo na Regionalni razvojni agenciji Posavje, bodo 3. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2019 za črpanje sredstev iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) objavili predvidoma proti koncu leta 2019.

Zdaj pregledujejo prijave za Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo

Trenutno sicer pri LAS Posavje potekajo postopki pregleda operacij, ki jih je vodilni partner LAS Posavje prejel na 3. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2019 Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR). Poziv je bil odprt do 13. maja 2018, prijavitelji z upravičenih območij so prijavili pet operacij.

O rezultatih bodo prijavitelji obveščnih v začetku julija

"Prijavitelji bodo o rezultatih pregleda pisno obveščeni v začetku meseca julija – takoj po zaključenih postopkih na nivoju LAS Posavje – ko bo znano katere operacije bodo posredovane v nadaljnjo obravnavo organu upravljanja, t. j. na Agencijo RS za kmetijske trge in razvoj podeželja, ki upravlja črpanje sredstev iz ribiškega sklada," dodajajo v sporočilu.

(bš)

krško
brežice
rra posavje
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja