Skip to main content
V Posavju 14.2° C Sreda, 16. junij 2021
03.08.2020
09:12
Podpis pogodbe, odvodnjavanje na Hvaru
Foto: Kostak d. d.
Poročali smo že, da družba Kostak v sodelovanju s podjetjem Opera Group, d. o. o., na Hrvaškem zaključuje že tretji projekt sanacije odlagališč nenevarnih odpadkov v letu 2020.

V Vrboski na Hvaru bodo uredili odvodnjavanje in vodooskrbo

Uspešne sanacije odlagališč odpadkov na Hrvaškem

KRŠKO V teh dneh so na Hrvaškem pričeli s projektoma sanacije odlagališč na območju občin Rovinj in Novi Marof v bližini Varaždina. Kot pravijo v sporočilu, "smo se dokazali kot zanesljiv izvajalec in partner ter tako pridobili pomembne reference za nadaljnje delo." Pred kratkim so podpisali še pogodbo za Aglomeracijo Kutina, v vrednosti več kot 4,2 milijone evrov, kjer sodelujejo kot podizvajalci družbe EC Peterka, d. o. o.

Podpis pogodbe na Hvaru

Izgradnja odvodnjavanja in vodooskrbe ne območju Vrboske na Hvaru

Začetek v septembru, dokončanje v letu 2023

V četrtek so na Hvaru podpisali pogodbo za projekt Izgradnje odvodnjavanja in vodooskrbe na območju Vrboske na otoku Hvaru. Vrednost projekta, ki ga bodo izepljali v sodelovanju z družbo P.G.P., d. o. o., iz Zagreba, znaša približno 13 milijonov eur. Kot so zapisali v sporočilu, "so se podpisa pogodbe iz družbe Kostak udeležili predsednik uprave Miljenko Muha, vodja projektov na Hrvaškem Ivana Buble in direktor Sektorja komerciale Gregor Jaklič. Pogodbo je v imenu Hvarskega vodovoda podpisal direktor Ivan Grgičevič." Začetek gradbenih del je predviden v mesecu septembru 2020, zaključek pa leta 2023.

(bš)

krško
kostak krško

Pridružite se nam