Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
06.04.2020
14:03
Nov mandat Martinu Novšaku
Foto: arhiv ePosavje
Nadzorniki GEN energije so v petek soglasno potrdili novega - starega - generalnega direktorja družbe. Martin Novšak je bil imenovan za mandatno obdobje od 8. julija 2020 do 8. julija 2024.

Novšaku nov mandat na čelu GEN energije

Soglasna potrditev novega štiriletnega mandata

KRŠKO Kot pravijo v sporočilu, mu je nadzorni svet družbe nov mandat podelil na podlagi predstavitve njegovega programa dela, razgovora in pozitivne ocene dela v tekočem mandatu. Kot je povedala predsednica nadzornega sveta Mateja Čuk, "Martin Novšak izpolnjuje vsa merila za izbor ter je primeren kandidat za člana poslovodstva – generalnega direktorja družbe GEN energija d.o.o. Prepričal nas je z izkušnjami, širokim poznavanjem področja energetike in z jasno ter ambiciozno poslovno vizijo razvoja družbe in skupine."

"Stabilnost, izkušenost in preudarno vodenje"

Vizija razvoja družbe, tako predsednica nadzornega sveta, v izrednih razmerah predvideva kratkoročno stabilizacijo poslovanja in ohranitev zdravja zaposlenih za zagotavljanje stabilne oskrbe z energijo. "Strateški cilji, ki jih velja izpostaviti, so varnost in zanesljivost delovanja elektrarn v skupini, zanesljiva dobava energije ter h kupcem usmerjena prodaja in trgovanje. Ob tem pa je pomembno nadaljevanje premišljenega investiranja za dolgoročno zanesljivo delovanje ter izvedba novih investicij za trajnostno energetsko oskrbo v prihodnosti. Stabilnost, izkušenost in preudarno vodenje so v teh zahtevnih časih še posebej pomembni."

(bš)

gen energija
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja