Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
30.03.2022
12:12
Telemach, poslovodstvo
Foto: Telemach Slovenija
Poslovodstvu družbe Telemach Slovenija se z začetkom aprila pridružujeta Maxi Cerar in Jan Kocjančič, ki sta že dalj časa del Telemachove ekipe, sedaj pa zavzemata nov položaj znotraj podjetja.

Telemach Slovenija z novima članoma poslovodstva

Okrepljen vodstveni del bo tako odslej sestavljalo šestčlansko poslovodstvo. Spremembe v sestavi poslovodstva slovenskega telekomunikacijskega operaterja so med drugim rezultat povečanja pristojnosti in napredovanj nekdanjih članov poslovodstva Ditke Maučec in Tomaža Kampuša v vodstveno strukturo Skupine United Group, lastnika družbe Telemach.

V novo sestavo Telemachovega poslovodstva sta napredovala Maxi Cerar, ki bo kot članica poslovodstva odgovorna za področje prodaje in uporabniške izkušnje, Jan Kocjančič pa bo v poslovodstvu odgovoren za področje tehnične operative. Nova člana vodstvene sestave sta na omenjenih področjih v Telemachu delovala že v preteklih letih, kar pomeni, da se poslovodstvu pridružujeta strokovnjaka, ki bosta podjetju pomagala pri nadaljnji rasti.

Maxi Cerar, Jan Kocjančič

Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha, je ob imenovanju novih članov poslovodstva dejal: »Ponosen sem na svoje sodelavce, na njihovo trdo delo in predanost. Veseli me tudi, da uspešnost ni nagrajena zgolj znotraj Telemacha, ampak na ravni celotne skupine, saj je na United Group napredovalo že kar nekaj naših zaposlenih in to je odlična motivacija. Maxi in Janu ob napredovanju iskreno čestitam. Verjamem, da bosta na novih položajih še utrdila položaj Telemacha.«

Poslovodstvo Telemacha poleg predsednika poslovodstva Adriana Ježine in novih članov Maxi Cerar ter Jana Kocjančiča sestavljajo še Urška Kos, ki skrbi za področje financ, Zoran Vehovar, odgovoren za tehniko, in Marko Šter, odgovoren za korporativne zadeve.

telemach
oglasna novica

Pridružite se nam