Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
16.09.2020
09:54
Foto: arhiv ePosavje
V papirnici Vipap Videm Krško nadaljujejo s prestrukturiranjem podjetja, imajo novo finančno direktorico, direktorja logistike, novo vodjo za odnose z javnostmi in novo pridobitev v proizvodnji.

Nova finančna direktorica in direktor logistike

KRŠKO Potem, ko je novembra lani skupina RIDG Holding, češki lastnik papirnice, predstavil novega direktorja Petra Domina in so marca letos za novo kadrovsko direktorico imenovali Vesno Kemper, so septembra upravo družbe razširila nova finančna direktorica Mojca Mia Berger in direktor logistike Aleš Lavrič. Nova finančna direktorica je delovala na vodenju področja financ in kontrolinga v družbah Hewlett-Packard, Knauf Insulation in Imperial Tobacco Group, novi direktor logistike pa ima, tako v Vipapu, "12 let izkušenj na področju nabave in logistike, 5 let vrazvoju in 6 let izkušenj uvajanja informacijskih rešitev." Kot so sporočili iz podjetja, je nova predstavnica za odnose z javnosti Nina Štampohar.

Domin: "Vodstvo podjetja je zdaj popolno"

"Oba sta izkušena menedžerja, ki sta v svoji karieri že večkrat pokazala svoje spretnosti. Vesel sem, da ju pozdravljam v naši ekipi in verjamem, da bodo imeli ključno vlogo pri modernizaciji podjetja in strateškem razvoju podjetja ter naših zaposlenih. Vodstvo podjetja je zdaj popolno in skupaj smo pripravljeni na nove izzive. Zdaj imamo v ekipi vodji, ki že imata bogate izkušnje v Vipapu, to sta sta tehnična direktorica Milena Resnik in direktor prodaje Ladislav Kristančič, tu pa so zdaj novi kolegi, ki bodo zagotovo prinesli svež veter v procese dela," pojasnjuje predsednik uprave in direktor Vipapa Videm Krško Petr Domin.

Papirnica Vipap Videm

Nova pridobitev v proizvodnji

Med avgustovskim remontom so na papirnem stroju 1 oziroma na previjalnem stroju PS 1 začeli z nameščanjem novega operacijskega sistema WIN CC. Ob tem so izvedli tudi dela na rezalni enoti, ko so zamenjali vodila in linearne ležaje na spodnjih in zgornjih nožih. Letošnjo investicijo v podjetju ocenjujejo na 350 000 evrov.

(eP)

vipap videm krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja