Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
11.03.2022
13:57
Precepljenost v občini Brežice, avgust/september 20121
Foto: arhiv ePosavje
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice je letos organiziral že 12. Dneve podjetniških priložnosti, ki so potekali vsako sredo v februarju in dve sredi v marcu.

Dnevi podjetniških priložnosti 2022

BREŽICE Dnevi podjetniških priložnosti so bili namenjeni podjetnikom, potencialnim podjetnikom, mladim, brezposelnim, kmetovalcem ter ostalim iskalcem novih idej, znanj in priložnosti. Z obiskovalce delavnic brezplačne dogodke financira občina Brežice, turistični ponudniki z namenom vzpostavitve kolektivne blagovne znamke v Brežicah so si v sklopu dogodkov ogledali primer dobre prakse na destinaciji Rogla-Pohorje.

Tri spletna predavanja

Organizatorji so izvedli tri spletna predavanja, najprej so z Nino Smole usvajali ključne elemente poslovnega (prodajnega) nastopa. Drugo sredo v februarju so se z Natašo Hudelja seznanili s temeljnimi koraki, na katerih lahko zgradimo svoj model razvoja kadrov. Spletna predavanja so zaključili z Natašo Šerbec, ki nam je predstavila načrt za okrevanje in odpornost po področjih, kako preko kadrovskega štipendiranja do perspektivnih kadrov v regiji ter kako do ugodnih kreditov s pomočjo Garancijske sheme Posavje.

Ogled primera dobre prakse

Na posvetu v Mestni hiši Brežice pa je Amalija Lukner predstavila tematiko obdavčitve kmečkih gospodinjstev. Dneve so zaključili z ogledom primera dobrih praks, kjer so se spoznali z delovanjem blagovne znamke »Okusi Roglo«, saj v destinacij Čatež in Posavje gradijo znamko po modelu »izvorno slovensko«.

brežice

Pridružite se nam