Skip to main content
Torek, 26. september 2023
01.02.2021
12:29
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški policisti so obravnavali 21-letnico, ki je zletela s ceste in trčila v drevo. Na Obrežju so v dveh tovornjakih odkrili štiri Afganistance.

21-letnica izgubila oblast nad vozilom in trčila v drevo

BREŽICE Brežiški policisti so bili v petek obveščeni, da v zdravstvenem domu oskrbujejo žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči.

Napisali ji bodo plačilni nalog

Policisti so zbrali obvestila, opravili ogled in ugotovili, da se je nesreča zgodila na cesti med Veliko vasjo in Brezjem, kjer je 21-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drevo, zaradi kršitve cestno prometnih predpisov ji bodo izdali plačilni nalog.

Zasegi vozil

27-letni tovornjakar brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so v petek med kontrolo prometa na avtocesti ustavili voznika tovornega vozila slovenskih registrskih oznak. Med postopkom so ugotovili, da 27-letni voznik tovornega vozila s priklopnikom nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Brez njega tudi 53-letnik v Brežicah

Brez veljavnega vozniškega dovoljenja je vozil tudi 53-letni voznik osebnega avtomobila, katerega so ga brežiški policisti ustavili v Brežicah.

Policija, kljuka

V dveh tovornjakih našli štiri Afganistance

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med pregledom tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak s pomočjo naprave za zaznavanje srčnega utripa odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.

Tujce so predali hrvaškim varnostnim organom

V tovornem vozilu registrskih oznak Severne Makedonije so odkrili še dva državljana Afganistana, ki sta se prav tako poskušala izogniti mejni kontroli. Policisti so tujce po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

policija
brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi