Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
26.07.2022
08:10
Policija, marica
Foto: arhiv ePosavje
V nedeljo na avtocesti trčil v varovalno ograjo in dobil plačilni nalog, na Jesenicah na Dolenjskem policisti ustavili 26-letnika brez vozniškega dovoljenja.

Trčil v varovalno ograjo in dobil plačilni nalog

V nedeljo okoli 6.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na avtocesti pri počivališču Zaloke. Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je 43-letni državljan Severne Makedonije zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v varovalno ograjo. Reševalci so oskrbeli lažje poškodovano 39-letno potnico in odpeljali v bolnišnico, policisti pa so povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

26-letnik brez vozniške odklonil alkotest

Med kontrolo prometa na območju Jesenic na Dolenjskem so policisti Postaje prometne policije Novo mesto v noči na nedeljo zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila znamke Toyota. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so 26-letnemu vozniku odredili preizkus, vendar je opravljanje preizkusa odklonil. Policisti so kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, avtomobil zasegli, zaradi kršitev so mu napisali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Ukradel mobilni telefon

V Bušeči vasi na območju Policijske postaje Brežice je v nedeljo okoli 18. ure nekdo iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil mobilni telefon.

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi