Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
30.11.2020
19:02
Nula nula šofer, policija
Grafika: ePosavje.com
26-letnik v soboto pri Mokricah napihal, da se je kar bliskalo. Pri Libni so v nedeljo policisti ustavili 38-letnika v avtomobilu brez tablic in brez zavarovanja.

Pri Mokricah napihal, da se je kar bliskalo

26-letnika so odpeljali na treznenje

Med kontrolo prometa v naselju Rajec so brežiški policisti v soboto okoli 18.30 ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus.

Obvestili bodo tudi sodišče

Policisti so 26-letnemu  kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 1,10 miligramov alkohola, odvzeli prostost in ga pridržali. "O kršitvi bodo z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče," še dodajajo na Policijski upravi Novo mesto.

38-letnika v Libni ustavili brez vozniške

Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil

Policisti  Policijske postaje  Krško  so v nedeljo popoldne v Libni ustavili voznika osebnega avtomobila  Volkswagen  passat.  Med  postopkom  so  ugotovili, da 38-letni kršitelj  nima  veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in  nezavarovan avtomobil.

Avtomobil so mu zasegli, napisali kazen in obdolžilni predlog

Povrh vsega so bile na avtomobilu nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Avtomobil so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

brežice
krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja