Skip to main content
V Posavju -2° C Četrtek, 9. februar 2023
08.06.2021
14:53
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so imeli opravka s 37-letnikom, ki so ga v Leskovcu pri Krškem opazili z dvema agresivnima psoma. V postopku so morali uporabiti plinski razpršilec, moški je razgrajal tudi na postaji.

37-letnik pod vplivom alkohola

KRŠKO Krški policisti so se popoldne odzvali na informacijo, da naj bi v Leskovcu pri Krškem moški sprehajal dva agresivna psa brez povodca. Policisti so na kraju zalotili 37-letnega moškega iz okolice Krškega, ki je dajal znake pijanosti. Kot pravijo policisti, 37-letnik njihovih ukazov ni upošteval, policistom je poskušal zbežati, med postopkom je napadel policiste s povodcem in nanje naščuval psa.

Zoper psa in 37-letnika uporabili plinski razpršilec

Policisti so zoper nasilneža in pse uporabili plinski razpršilec, ga vklenili in pridržali na policijski postaji. Za pse so poskrbeli svojci 37-letnega kršitelja. 37-letnik, ki je že imel opravka s policisti, se na policijski postaji ni umiril, ampak je tako kot na kraju policistom grozil.

Kazensko ga bodo ovadili

Kriminalisti sektorja kriminalistične policije iz Novega mesta ga bodo zaradi groženj in napada na policiste kazensko ovadili.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja