Skip to main content
V Posavju -0.7° C Petek, 28. januar 2022
04.03.2020
15:04
Foto: arhiv ePosavje
Nekaj pred 19. uro so policiste Policijske postaje Krško poklicali na pomoč iz gostinskega lokala v Brestanici, kjer naj bi pijan moški nadlegoval goste in poskušal obračunati z lastnikom lokala.

V Brestanici razgrajal 40-letnik

Ko so poklicali policijo, je zbežal

KRŠKO Policisti pravijo, da se je kršitelj s kraja dogodka odpeljal z osebnim vozilom še pred prihodom patrulje. Policisti so ga na podlagi opisa izsledili in ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali.

Policisti so ga izsledili, trčil v vozilo in spet odpeljal

Voznik znakov policistov ni upošteval, poskušal je pobegniti in namerno trčil službeno vozilo policije. nadaljeval je z nevarno vožnjo, potem pa avtomobil ustavil in poskušal peš pobegniti.

Alkotest je odklonil

40-letnik vozil brez vozniškega dovoljenja

Policisti so ga prijeli in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 40-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je opravljanje preizkusa odklonil.

Odpeljali so ga v pridržanje

Policisti so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, zdaj pa nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja in maščevanja uradni osebi. "Zaradi kršitev javnega reda in miru in kršitev cestno prometnih predpisov mu bodo izdali plačilni nalog," dodajajo v sporočilu.

(eP)

krško
policija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja