Skip to main content
V Posavju 17.3° C Torek, 21. marec 2023
06.08.2021
07:04
Foto: arhiv ePosavje
V petek bo motena oskrba z električno energijo na območju Pristave v občini Krško, pa pri Brestanici (proti Raztezu in Anžam) ter na območju Sel pri Dobovi.

Kje bo v petek, 6. avgusta, motena oskrba z električno energijo?

Pristava, Dobova (Sela), Brestanica (Raztez, Anže)

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 6. avgusta, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, področje Leskovca pri Krškem z okolico, na območju transformatorske postaje Pristava Veliki Podlog - nizkonapetostno omrežje naselje Pristava med 8. in 11. uro, na področju nadzorništva Brežice, področje Dobova z okolico, na območju transformatorske postaje Sela 2 - nizkonapetostno omrežje proti Selam in hiša pri TP, med 8. in 13. uro ter na področju nadzorništva Krško okolica, področje Brestanice z okolico, na območju transformatorske postaje Raztez - nizkonapetostno omrežje proti Anžam, med 8. in 10:30 uro.

Zapora ceste med Koritnico in Podulcami

Občina Krško sporoča, da bo v v petek, 6. avgusta, od 7. do 19. ure med Koritnico in Podulcami popolna zapora na državni cesti R3-672, odsek 1338 Zavratec-Smednik, na lokaciji med kraji Koritnica - Podulce v dolžini 500 metrov, od km 3.100 do km 3.600. Obvoz iz smeri Zavratca bo po državni cesti Zavratec-Škocjan do križišča in v križišču levo proti Raki in obratno, obvoz bo urejen tudi po lokalnih cestah.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
elektro celje
obvestila
elektrika
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja