Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
29.01.2021
09:11
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so med opravljanjem nalog na območju Malega Mraševega ustavljali voznika, pijani 23-letnik je bežal vse do Drnovega, kjer se je njegov beg končal z nesrečo v krožišču.

Požar v Dolenjem Leskovcu, nesreča na Drnovem

Dimniški požar v Dolenjem Leskovcu

V četrtek ob 17.31 so v naselju Dolenji Leskovec, občina Krško, zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka in s termo kamero pregledali okolico dimnika, na kraju so bili tudi gasilci Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Brestanica in PGD Rožno.

Nesreča na Drnovem

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili v četrtkovem večeru obveščeni, da je ob 23.09 na Drnovem v občini Krško osebno vozilo na krožišču zapeljalo s cestišča in trčilo v obcestno ogrado. "Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in s tehničnim posegom odstranili vozilo na varen kraj. Poškodovanih ni bilo," pravijo v jutranjem biltenu.

Policija, državna meja

Kaj o nesreči na Drnovem pravijo policisti?

Bežal od Malega Mraševega do avtoceste

Policisti Policijske Krško so med opravljanjem nalog na območju Malega Mraševa ustavljali voznika osebnega avtomobila Hyundai accent brez nameščenih registrskih tablic.

23-letnik pijan za volanom

V sporočilu pravijo, da kršitelj znakov policistov ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo in v krožnem križišču v Drnovem izgubil oblast nad vozilom in trčil v ograjo ob cesti. 23-letni povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,46 miligramov alkohola.

2320 evrov kazni

Policisti so mu zaradi številnih kršitev izdali plačilni nalog v višini 2320 evrov.

Kje bo motena oskrba z električno energijo?

Golnik Mali Kamen

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje: Golnik izvod Mali Kamen, danes med 12. in 14. uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

 V Regijskem centru za obveščanje Brežice smo v preteklih 24-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

Pitna voda v Križe

V občini Brežice so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pišece v naselje Križe uporabnikom pripeljali pet kubičnih metrov pitne vode.

(eP)

krško
pge krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi