Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
26.11.2021
08:08
Foto: arhiv ePosavje
V petek, 26. novembra, bodo brez električne energije tudi v naseljih Loče, Spodnji Stari Grad, Zavode, Savinek in Selce.

Brez električne energije

Loče

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 26. novembra, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Brežice z okolico (nadzorništvo Brežice), na območju transformatorske postaje Loče, nizkonapetostno omrežje – Smer Dobova med 9.30 in 12. uro.

Spodnji Stari Grad, Zavode, Savinek

Na področju Krško mesto z okolico bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Savinek med 8.30 in 9. uro, na območju transformatorske postaje Zavode med 9. in 9.30 uro. Na območju transformatorske postaje Spodnji Stari Grad, nizkonapetostno omrežje – Libna desno med 8. in 11. uro, na območju transformatorske postaje Krško transport, nizkonapetostno omrežje – Bevk, Jarkovič, Petrol med 12. in 12.30 uro. 

Loka, Selce, Veliki vrh

V petek bodo brez električne energije tudi na področju Sevnice z okolico, na območju transformatorske postaje Loka med 9. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Selce, nizkonapetostno omrežje – Kamnolom med 8. in 12. uro, na območju transformatorske postaje Veliki vrh, Kovačev hrib, Gaberje Kašele in Jelovec med 10. in 12. uro.

(eP)

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi