Skip to main content
Torek, 28. november 2023
08.09.2021
07:54
Foto: arhiv ePosavje
V sredo brez električne energije na območju Skopic ter Izvira v občini Brežice, Lontovža v občini Sevnica ter Šedma v občini Krško. V torek so gasilci posredovali v Slovenski vasi.

Šedem, Pionir samski dom (Resa)

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo, 8. septembra, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica na območju transformatorske postaje Šedem, nizkonapetostno omrežje – Hiša pri TP in izvod Desno v hrib med 8. in 13. uro. Na področju nadzorništva Krško mesto bo oskrba z električno energijo med 8. in 13. uro motena na območju transformatorske postaje Pionir samski dom, nizkonapetostno omrežje – Hiša poleg samskega doma.

Kamenica, Skopice, Lontovž

Na področju nadzorništva Brežice bo motena oskrba z elektriko na območju na območju transformatorske postaje Izvir, nizkonapetostno omrežje – Kamenica Čedem lovski dom med 8. in 12, uro. Na območju transformatorske postaje Skopice in Skopice šola med 12. in 12.30 uro in med 18.30 in 19. uro ter na območju transformatorske postaje Dolenje Skopice med 11. in 12. uro in med 18.30 in 19. uro.

Prav tako pa bo oskrba z električno energijo motena na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Lontovž, Svinjsko vas in Vinji vrh Kal med 8.10 in 14.10 uro.

Sršeni v Slovenski vasi

Ob 17.59 so v naselju Slovenska vas gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Obrežje iz poslovnega objekta odstranili sršenje gnezdo.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
brežice
elektrika
obvestila
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja