Skip to main content
V Posavju 24.4° C Sobota, 12. junij 2021
09.03.2021
08:13
Foto: arhiv ePosavje
V torek, 9. marca, bo motena oskrba z električno energijo na območju sevniške in kostanjeviške občine. Brunk, Cerovec, Male Vodenice izvod Kočarija in še kje.

V torek brez elektrike: Brunk, Cerovec, Male Vodenice izvod Kočarija

V sevniški in kostanjeviški občini

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorskih postaj Brunk, Brunška gora, Gorelce, Glino Gaj, Cerovec in Srednik Cerovec med 7.45 in 15.45 uro in na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Male Vodenice nizkonapetostni izvod Kočarija med 8. in 12. uro.

 

NMP Krško, rešilec 112

Obvestila in ostale aktivnosti

Sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali dve naročili za odvoz poginulih živali.

Pitna voda v Stražo pri Raki in na Sremič

V občini Krško so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, porabnikom v naselje Straža pri Raki, prepeljali en kubični meter pitne vode in v naselje Sremič pet kubičnih metrov pitne vode.

(eP)

kostanjevica na krki
sevnica
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Novice iz Posavja