Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
08.11.2021
07:44
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljek, 8. novembra, brez električne energije na območju naselij Cundrovec, Blatno in Lisca. V prejšnjem tednu v Posavju osem izrednih dogodkov.

V ponedeljek brez elektrike: Cundrovec, Blatno, Lisca

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, dne 08. novembra 2021, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije za področje nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Cundrovec, nizkonapetostno omrežje – Kržan – Škaler med 10. in 12. uro in na območju transformatorske postaje Blatno, nizkonapetostno omrežje – Blatno med 8. in 13. uro.

Na področju nadzorništva Sevnica električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Tončkov dom Lisca, nizkonapetostno omrežje – Hotel med 7.30 in 8. uro ter med 14. in 14.30 uro ter na območju transformatorske postaje Tončkov dom Lisca in Polje Lisca med 8.in 14. uro.

PGE Krško, HTRV

Obvestila in ostale aktivnosti

Osem izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili osem izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, tri v občini Brežice in dva v občini Sevnica.

Dva nujna klica na 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektrika
elektro celje
obvestila
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja