Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
31.08.2022
07:51
Foto: arhiv ePosavje
V sredo bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Fužine, Pleterje, Praprotnica in Mostec.

Kje v sreod ne bo elektrike?

Pleterje

Iz Elektra Celje sporočajo, da bo v sredo, 31. avgusta 2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah na območju nadzorništva Krško prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Zdole vas - nizkonapetostno omrežje Pleterje v sredo, 31. avgusta 2022 predvidoma med 8. in 13. uro.

Mostec

Na področju nadzorništva Brežice električne energije ne bo predvidoma med 7.30 in 8.30 na območju transformatorskih postaj Mostec vas, Mostec, Čistilna Mostec v sredo, 31. avgusta 2022 predvidoma med 07:30 in 08:30 uro Zaradi organizacijskih ali vremenskih razlogov si pridržujemo pravico do preklica/odpovedi del.

Fužine

Na območju nadzorništva Bistrica ob Sotli - Področje Bistrice z okolico bodo brez električne energije predvidoma med 9. in 13. uro na transformatorski postaji Fužine - nizkonapetostno omrežje Šentvid.

Praprotnica

Brez elektrike pa bodo tudi na območju nadzorništva Mokronogo z okolico, na območju transformatorske postaje Praprotnica - nizkonapetostno omrežje Praprotnica predvidoma med 8. in 14. uro. "Zaradi organizacijskih ali vremenskih razlogov si pridržujemo pravico do preklica/odpovedi del," dodajajo.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja