Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
16.09.2021
07:56
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek, 16. septembra, v Posavju brez električne energije na območju Jereslavec, Vinji Vrh, Vrhovska vas, Krško, Čretež, Sevnica

Brez elektrike: Jereslavec, Vinji Vrh, Vrhovska vas

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Jereslavec, nizkonapetostno omrežje – Prostostoječa omarica med 8.30 in 12. uro ter na območju transformatorske postaje Vinji vrh nizkonapetostno omrežje – Belinje med 8. in 14. uro. V četrtek bo na območju transformatorske postaje Vrhovska vas nizkonapetostno omrežje – Bušeča vas Unetič motena oskrba z električno energijo med 8. in 14. uro.

Krško Pod Goro, Čretež, Sevnica mesto

Na področju nadzorništva Krško mesto bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Krško šola, nizkonapetostno omrežje – Krško pod goro predvidoma med 8. in 13. uro ter med 8. in 12. uro na področju nadzorništva Krško okolica na območju transformatorske postaje Čretež, nizkonapetostno omrežje – Proti gori.

Med 8. in 12. uro bo motena oskrba z električno energijo na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Sevnica mesto, nizkonapetostno omrežje – Prostostoječa omarica .

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Globoko in Dečno selo so porabnikom v naselju Zgornja Pohanca v občino Brežice prepeljali 130 m3 pitne vode.

elektrika
elektro celje
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja