Skip to main content
V Posavju 4.4° C Četrtek, 8. december 2022
10.09.2021
08:14
Foto: arhiv ePosavje
V petek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Kostanjevica otok, Čatež, Vrhovska vas, Lontovž. Gasilci v četrtek zvečer na Kovinarski ulici v Krškem.

V petek brez elektrike: Kostanjevica otok, Čatež, Vrhovska vas, Lontovž

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorske postaje Kostanjevica otok, nizkonapetostno omrežje – Oražnova parne med 8. in 10. uro.

Na področju nadzorništva Brežice bo motena oskbra z električno energijo na območju transformatorskih postaj Čatež med 6. in 6.30 uro ter med 15.15 in 16. uro, Čatež vas in VGP Čatež med 6. in 6.50 uro ter med 15.15 in 16. uro, Čatež Motel med 6. in 8.30 uro ter med 15.15 in 16. uro ter Vrhovska vas med 8. in 14. uro.

V petek pa električne energije ne bo na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorskih postaj Lontovž, Svinjsko vas in Vinji vrh Kal, med 8.10 in 14.10 uro.

PGE Krško

Gasilci na Kovinarski ulici v Krškem

V četrtek zvečer, ob 19.07 je bilo, so na Kovinarski ulici v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše.

Obvestila in ostale aktivnosti V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali devet pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

kostanjevica na krki
elektrika
elektro celje
obvestila
krško

Pridružite se nam