Skip to main content
V Posavju 27.1° C Ponedeljek, 8. avgust 2022
28.09.2021
08:14
Foto: arhiv ePosavje
V torek brez električne energije na območju vasi Jablance, Dolšce, Malo Mraševo, Mrzlava vas, Sobenja vas in še kje naokoli.

Brez elektrike: Jablance, Dolšce, Malo Mraševo, Mrzlava vas, Sobenja vas

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Kostanjevica Vodovod - nizkonapetostno omrežje – Jablance, Dolšce med 8. in 11. uro ter na območju transformatorske postaje Malo Mraševo, nizkonapetostno omrežje – Malo Mraševo med 11. in 14. uro.

Na področju nadzorništva Brežice med 8. in 10. uro ne bo električne energije na območju transformatorskih postaj Mrzlava vas, Sobenja vas, Vitovc Stankovo, Globočice, na področju nadzorništva Sevnica pa med med 8. in 12. uro na območju transformatorske postaje Taborniški dom, nizkonapetostno omrežje – Anzelc.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali enajst pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali. V občini Brežice so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pišece porabnikom v naselju Križe pripeljali 5 m3 pitne vode.

(eP)

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice

Pridružite se nam