Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
25.05.2022
07:28
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V sredo v Posavju brez električne energije na območju naselij Mali Podlog, Gržeča vas, Kostanjevica na Krki, Bohor in Krška vas ter Skopice.

Brez elektrike: Mali Podlog, Gržeča vas, Kostanjevica

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na poodročju nadzorništva Krško mesto med 8. in 9. uro na območju transformatorske postaje Mali Podlog, nizkonapetostno omrežje – Gržeča vas desno, med 9. in 14. uro na območju transformatorske postaje Roto kolonija Videm, nizkonapetostno omrežje – Kolonija levo proti Zdolam in med 9.30 in 11. uro na območju transformatorske postaje Kostanjevica šola, nizkonapetostno omrežje – Gorjanska.

Bohor

Na področju nadzorništva Krško okolica elektrike ne bo med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Bohor Dobrava in med 8.30 in 11.30 uro na območju transformatorske postaje postaje Bohor Dobrava, Bohor, Bohor Jablance in Zakov, na področju nadzorništva Brežice pa med 8.30 in 14. uro na območju transformatorske postaje Krška vas, nizkonapetostno omrežje – Krška vas smer Skopice.

Kratkotrajna zapora ceste Log - Gornje Orle

Občina Sevnica obvešča, da bodo v sredo izvedli kratkotrajno popolno zaporo na lokalni cesti LC 372451 Log-Gornje Orle, pri hišni številki Log 88. Zapora bo med 25. majem in 26. junijem zaradi gradnje vodovodnega omrežja.

Devet nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja