Skip to main content
Torek, 16. april 2024
13.05.2022
07:27
Foto: arhiv ePosavje
V petek bodo brez elektrike na širšem območju Rake, na Vidmu v Krškem do 15. julija zapora Strme poti.

Kje ne bo elektrike?

Raka, Ardro, Kripsar, Pijana gora, Raka

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 6.15 in 7. uro ter med 16. in 17. uro na območju transformatorske postaje Ardro, Kripsar, Pijana gora in med 6.15 ter 17. uro na območju transformatorske postaje Raka.

Brezovica, Murnice

Na področju nadzorništva Bistrica ob Sotli električne energije ne bo med 8. in 12. uro na območju transformatorske postaje Brezovica repnice, nizkonapetostno omrežje – Smer Kelher ter na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Murnice, nizkonapetostno omrežje – Kal.

Zapora Strme poti v Krškem

Kop Brežice obvešča, da so v četrtek v Krškem izvedli popolno zaporo na lokalni cesti LK 19271 Strma pot. Zapora bo zaradi rekonstrukcije ceste do 15. julija.

V Dolnjem Brezovem gasilska vaja

V petkovem popoldanskem času bo v Dolnjem Brezovem potekala gasilska vaja »Inplet« pri kateri bodo sodelovali gasilci iz gasilskih društev Prostvoljno gasilsko društvo Sevnica in Prostovoljno gasilsko društvo Blanca. "V ta namen bo uporabljena sirena javnega alarmiranja z znakom za neposredno nevarnost," sporočajo.

En nujni klic

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali poziv za nujno medicinsko pomoč.

krško
brežice
sevnica
elektrika
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja