Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
14.09.2021
07:52
Foto: arhiv ePosavje
V torek, 14. septembra, v Posavju brez električne energije na območju transformatorskih postaj Naselje NEK - Kremen, Zakot 1 in Zakot 2 ter Log - v krški, brežiški in sevniški občini.

Brez elektrike: Naselje NEK - Kremen, Zakot, Log

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorske postaje Nuklearno naselje, nizkonapetostno omrežje – Kremen med 8. in 13. uro.

Na področju nadzorništva Brežice bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorskih postaj Zakot 1 med 8. in 10. uro ter Zakot 2 med 11. in 13. uro, na področju nadzorništva Sevnica pa na območju transformatorskih postaj Log med 8. in 10. uro ter Log 2 med 11. in 14. uro.

Požar pri Jelši

V ponedeljek ob 13.19 so posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško pri naselju Jelše v občini Krško, kjer so pogasili podrast in travo na površini 300 kvadratnih metrov ter preprečili širjenje v gozd in na ostale obdelovalne površine.

Pitna voda na Sromlje in v Premagovce

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so porabnikom v naselju Premagovci, občina Krško, pripeljali 10 m3 pitne vode. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Globoko so porabnikom v naselju Sromlje, občina Brežice, prepeljali 45 m3 pitne vode, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Dečno selo pa 25 m3 pitne vode.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali deset pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
brežice
sevnica
elektrika
obvestila
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi