Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
10.08.2021
07:30
Foto: arhiv ePosavje
V torek, 10. avgusta, bo oskrba z električno energijo prekinjena na območju treh posavskih občin, elektrike ne bo na območju Pečic, Gornjega Obreža, Dedne gore in delu Senovega.

Kje bo v torek, 10. avgusta, motena oskrba z električno energijo?

Pečice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes v torek 10. avgusta, prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica na območju Zdol z okolico, na območju transformatorske postaje Pečice, nizkonapetostno omrežje – Pečice predvidoma med 8:30 in 13:00 uro.

Senovo šola

Prav tako bo na območju nadzorništva Krško okolica prekinjena oskrba z električno energijo na področju Senovega z okolico, na območju transformatorske postaje Senovo šola bo prekinjena dobava predvidoma med 19:30 in 21:00 uro.

Dedna gora

Na območju nadzorništva Sevnica bodo v torek brez električne energije na območju transformatorske postaje Dedna gora, nizkonapetostno omrežje – Dedna gora, bo dobava prekinjena predvidoma med 8:00 in 11:00 uro.

Gornji Obrež

Zadnje obvestilo o prekinjeni oskrbi z električno energijo pa prihaja iz brežiške občine, na območju transformatorske postaje Gornji Obrež, nizkonapetostno omrežje – proti progi smer Krško, bo namreč dobava z električno energijo prekinjena predvidoma med 8:30 in 12:00 uro.

(eP)

krško
elektro celje
obvestila
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja