Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
22.03.2022
07:27
Foto: arhiv ePosavje
V torek brez električne energije na območju naselij in transformatorskih postaj Pečice, Polje Lisca, Tončkov dom, Loka. V ponedeljkovem popoldnevu na Blanci požar v gozdu.

Brez elektrike: Pečice, Polje Lisca, Tončkov dom, Loka

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 22. marca, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica na območju transformatorske postaje Pečice, nizkonapetostno omrežje – Pečice šola med 8. in 13. uro. Na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorskih postaj Polje Lisca in Tončkov dom Lisca med 8. in 14. uro ter na območju transformatorske postaje Loka, nizkonapetostno omrežje – Žaga med 8. in 14. uro.

Požar v gozdu

V ponedeljek ob 15.04 je v naselju Blanca v občini Sevnica zagorela podrast in gozd. Gasilci iz prostovoljnih gasilskih društev (PGD) Blanca in Sevnica so požar na površini okoli pol hektarja pogasili in požarišče dodatno polili z vodo. Na gasilski straži so ostali gasilci PGD Blanca.

Devet klicev z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah sprejeli in posredovali devet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

sevnica
brežice
krško
elektrika
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja