Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
13.08.2021
07:08
Foto: arhiv ePosavje
V petek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Podgorje, Mrzla Planina, Ribnica, Gaj, Mala Dolina, Graben Ašič in Leskovec gmajna.

Kje bo v petek, 13. avgusta, motena oskrba z električno energijo?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, v petek 13. avgusta 2021 prekinjena dobava električne energije na področju Sevnice z okolico (nadzorništvo Sevnica) na območju transformatorske postaje Gline jame, nizkonapetostno omrežje – Ostrešje predvidoma med 8:10 in 14:10 uro.

Siliko in Jutranjka Sevnica, Podgorje, Mrzla Planina

Na območju transformatorske postaje Siliko in Jutranjka Sevnica bo dobava prekinjena predvidoma med 8:00 in 14:00 uro, ter na območju transformatorske postaje Podgorje Pipan, Podgorje Golob in Mrzla Planina bo dobava prekinje predvidoma med 8:00 in 12:00 uro.

Ribnica, Gaj, Mala Dolina

Na področju Mokric z okolico na območju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Ribnica, Gaj in Mala Dolina bo dobava prekinjena predvidoma med 8:00 in 14:00 uro.

Graben Ašič, Leskovec gmajna

Na področju Brestanice z okolico, na nadzorništvu Krško, okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Graben Ašič, nizkonapetostno omrežje – Ašič bo dobava prekinjena predvidoma med 8:00 in 12:00 uro, na področju Leskovca pri Krškem z okolico bo na območju transformatorske postaje Leskovec gmajna 1 in Leskovec gmajna 2 bo dobava prekinjena predvidoma med 8:00 in 12:00 uro.

(eP)

obvestila
elektro celje
krško
elektrika

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja