Skip to main content
V Posavju 1.5° C Torek, 7. februar 2023
10.08.2022
07:40
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V sredo v Posavju brez električne energije tudi na območju transformatorskih postaj Račja vas, Brezje, Slančji vrh, Žabjek in Lončarjev Dol.

Brez elektrike: Račja vas, Brezje, Slančji vrh, Žabjek, Lončarjev Dol

Brežice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Račja vas, nizkonapetostno omrežje – Smer Boršt med 8.30 in 12. uro.

Krško

Na področju nadzorništva Krško mesto elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Brezje, nizkonapetostno omrežje – Brezje med 8. in 14. uro.

Sevnica

Na področju nadzorništva Mokronog bo oskrba z električno energijo prekinjena na območju transformatorske postaje Slančji vrh med 12.30. in 14.30 uro, na področju nadzorništva Sevnica pa na območju transformatorskih postaj Žabjek, Gline jame, Žurkov dol, Dobje Podgradec, Konjska glava, Ograde, Vranje, Metni vrh, Drožanje, Lamperče med 8. in 14. uro ter Lončarjev dol, nizkonapetostno omrežje – Žurkov dol med 8. in 12. uro.

elektrika
obvestila
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice