Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
31.05.2021
07:57
Foto: arhiv ePosavje
V prejšnjem tednu so na območju Posavja zabeležili devet izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, dva v občini Brežice in štiri v občini Sevnica.

Kje v Posavju v ponedeljek, 31. maja 2021, ne bo električne energije?

Veliki Podlog

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Veliki Podlog 2 med 7. in 8. uro in med 14. in 15. uro.

Hinje, Podboršt, Zakal, Murnice

Na področju nadzorništva Sevnica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorskih postaj Hinje, Podboršt, Zakal, Murnice in Gorenji Leskovec med 8. in 14. uro.

Popolna zapora ceste Gabrje - Pisače in Pistače - Sela

Občina Brežice sporoča, da bo od 31. maja do 30. junija 2021 zaradi modernizacije lokalne ceste popolna zapora občinskih cest LC024282 Gabrje - Pistače in LC 024283 Pistače - Sela. 

PGD Sevnica, dezinficiranje

Razkužili prostore OŠ Šentjanž

V nedeljo ob 9.28 so v Šentjanžu v občini Sevnica gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica razkužili prostore Osnovne šole Šentjanž.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od sobote zvečer do ponedeljka zjutraj posredovali petek poziva za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektro celje
obvestila
sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja