Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
02.03.2022
08:15
Foto: arhiv ePosavje
V Posavju v sredo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Vinji Vrh, Lontovž in Svinjsko vas. Gasilci ponoči v Ločah pri Dobovi.

Vinji Vrh, Lontovž in Svinjsko vas

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo, 2. marca 2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorskih postaj Vinji Vrh, Lontovž in Svinjsko vas med 8. in 14.30 uro.

Poškodoval se je pri sečnji

V torek ob 14.36 se je v gozdu pri Podvrhu v občini Sevnica pri sečnji poškodoval občan. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so reševalcem nujne medicinske pomoči Sevnica nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovanega, ki so ga nato prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice. 

Iz dimnika se je močno kadilo

Ob 1.42 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Loče v naselju Loče pri Dobovi v občini Brežice v stanovanjskem objektu opravili preventivni pregled dimnika in njegove okolice, iz katerega se je močno kadilo in lastniku odsvetovali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarja.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali devet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
obvestila
elektro celje
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi