Skip to main content
V Posavju 17.1° C Sobota, 13. avgust 2022
07.06.2022
07:30
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V torek brez električne energije tudi na območju naselij Vrbinska vas, Orle, Brežice, Brezina in Arnova sela. V ponedeljkovem večeru gasilci, policisti in varnostnik na delu v Sevnici.

Kje v torek ne bo električne energije?

Vrbinska vas

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v torek, 7. junija, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Vrbinska vas, nizkonapetostno omrežje – Stari grad desno smer NEK med 8. in 14. ure.

Orle, Orlska gora

Na področju nadzorništva Sevnica bo oskrba z električno enregijo motena na območju transformatorske postaje Orle nadomestna med 8. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Orlska gora med 8. in 14. uro.

Brežice, Brezina, Arnova sela

Na področju nadzorništva Brežice elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Brežice Župančičeva med 8.30 in 10.30 uro, na območju transformatorske postaje Brezina vodovod med 12. in 14. uro in na območju transformatorske postaje Arnova sela, nizkonapetostno omrežje – Arnovo selo med 9. in 13. uro.

Sprožil se je alarm

Ob 23.15 se je na Kvedrovi cesti v Sevnici v poslovnem objektu sprožil avtomatski požarni alarm. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so ob prisotnosti policije in varnostnika pregledali prostore objekta s termovizijsko kamero in prezračili prostore.

Trije nujni klici

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

sevnica
elektrika
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi