Skip to main content
V Posavju 21.5° C Petek, 19. avgust 2022
05.04.2019
13:45
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske postaje Brežice so v zadnjem obdobju obravnavali več vlomov v prostore podjetja v Gornjem Lenartu in ed preiskavo prišli do dveh mladeničev, ki sta prodajala ukradene predmete.

Škode je bilo za več kot 5.000 evrov Storilci so iz podjetja odtujili tri rezalnike betona, akumulatorski vrtalnik, motorno žago, vrtalni stroj, udarno kladivo, posodo z gorivom in podjetje oškodovali za več kot 5.000 evrov.

Privedli ju bodo pred preiskovalnega sodnika

Policisti so osumljencema odvzeli prostost in ju pridržali, danes pa ju bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Ukradeno prodajala naprej

Osumljena 24 in 21 let stara mladeniča Policisti so med preiskavo ugotovili, da sta kaznivega dejanja osumljena dva moška, stara 24 in 21 let, ki sta ukradene predmete prodala občanom z območja Posavja in Dolenjske.

Ukradene predmete vrnili podjetjuTako so nato identificirali dva občana, jima zasegli predmete in vrnili oškodovanemu podjetju. Policisti so osumljencema odvzeli prostost in ju pridržali, danes pa ju bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

(PU Novo mesto, eP)

brežice
policija

Pridružite se nam