Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
07.12.2021
07:48
Foto: arhiv ePosavje
V torek v Posavju brez električne energije na območju transformatorskih postaj Čela, Ključica, Arnova sela, Podbočje, Veliko Mraševo in v vaseh od Križaja do Drnovega.

Kje v torek ne bo elektrike?

Čela, Ključica, Arnova sela

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah v torek, 7. decembra, prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Dedni Vrh med 10. in 11. uro. Na območju transformatorskih postaj Čela, Ključice, Arnova sela, Mrzlak 1, Mrzlak 2 in Dolenja vas pri Artičah elektrike ne bo med 11. in 12. uro, na območju transformatorske postaje Bojsno pa med 8.30 in 12. uro.

Podbočje, Veliko Mraševo, Pristava, Kalce Naklo

Na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorskih postaj Podbočje, Veliko Mraševo, Pristava veliki Podlog, Kalce Naklo, Veliko Mraševo pri cesti, Farma prašičev Pristava in Črpališče Kalce med 7.45 in 12. uro, med 7.45 in 8. uro in 11.45 in 12. uro pa na območju transformatorske postaje Veliko Mraševo vrti.

V Brežicah motena oskrba s pitno vodo

V več brežiških ulicah bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v mestu Brežice predvidoma med 7.00 in 15. uro motena oskrba z vodo v ulicah - Mladinska ulica, Ulica kozjanskih borcev, Cesta svobode, Obrtna ulica, Trubarjeva ulica, Linhartova ulica, Finžgarjeva ulica, Cvetlična ulica, Šubičeva ulica in Kajuhova ulica.

(eP)

elektrika
elektro celje
obvestila
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja