Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
07.07.2021
18:19
Foto: arhiv ePosavje
V Krškem delavec padel s strehe stanovanjskega objekta, v Mihalovcu tovornjak stisnil kolesarja ob dvoriščno ograjo.

Delavec padel s strehe, tovorno vozilo stisnilo kolesarja

Z regijskega centra za obveščanje Brežice so sporočili, da se je malo pred osmo uro zjutraj zgodila delovna nesreča. V ulici Ob potoku v Krškem je namreč delavec padel s strehe stanovanjske hiše. Reševalci NMP Krško so delavca, ki je padel okoli štiri metre v globino na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

Dobro uro zatem, ob 9.03. pa je v naselju Mihalovec v brežiški občini tovorno vozilo stisnilo kolesarja ob dvoriščno ograjo. Posredovali so reševalci NMP Brežice, ki so poškodovanega kolesarja na kraju oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

Malo po 15. uri pa je v naselju Svinjsko v občini Sevnica padla kolesarka in si poškodovala nogo. Na kraju so jo oskrbeli reševalci NMP Sevnica in jo prepeljali v Urgentni center Novo mesto. V zvezi z vsemi tremi primeri so obvestili pristojne službe.

Helikopter iz brežiške bolnišnice v UKC Ljubljana

Ob 16. uri je helikopter Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor poletel v Splošno bolnišnico Brežice, od koder je odpeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana.

Podrto drevo v bližini Globočic onemogočalo promet

Ob 15.22 se je na lokalno cesto v bližini Globočic v občini Brežice podrlo drevo, ki je onemogočalo promet. Drevo so razžagali in odstranili delavci Komunale Brežice.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12 urah posredovali dvanajst pozivov za nujno medicinsko pomoč, so še sporočili.

(ReCO Brežice, eP)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja