Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
01.09.2020
13:02
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
20-letnik razgrajal v Ponikvah, stanovalki grozil s sekiro. Na Libni so zvečer pregnali tatove goriva, v Sevnici pa so policisti obravnavali nesrečo, v kateri ej 56-letnik zadel 71-letnega kolesarja.

20-letnik razgrajal v Ponikvah

"Grozil stanovalki, da jo bo ubil"

V brežiških Ponikvah so policisti dopoldne opravili ogled poškodovanih h vrat stanovanjske hiše. Tja je zjutraj prišel 20-letnik in s sekiro razbil steklo vhodnih vrat, pred tem pa še grozil stanovalki hiše, da jo bo ubil.

Neznance zmotili pred dokončanjem tatvine

Na delovišču na Libni je bilo

Zvečer so se krški policisti odzvali na klic o tatvini goriva iz delovnega stroja na delovišču na Libni. Policisti so ugotovili, da so neznanci okoli pol devete ure poskusili iz delovnega stroja iztočiti gorivo, že napeljali cev, a so jih zmotili pri njihovem početju in so s kraja pobegnili, preden so gorivo uspeli iztočiti.

V Sevnici 56-letnik zadel 71-letnega kolesarja

Alkotest pri obeh negativen

V Sevnici je nekaj po deseti uri dopoldne 56-letni voznik osebnega avtomobila zadel 71-letnega kolesarja, ki je padel in se pri tem lažje poškodoval. Policisti so oba preizkusili z alkotestom, ki ni pokazal prisotnosti alkohola. Kot v sporočilu pravijo policisti, je po njihovih prvih ugotovitvah voznik osebnega avtomobila spregledal kolesarja in mu odvzel prednost.

(eP)

sevnica
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja