Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
20.01.2021
11:47
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V torek zjutraj je na območju Krškega 36-letnik grozil sodelavcu in ga žalil, policisti so ga odpeljali na treznjenjen. V Kerinovem Grmu 42-letnik ostal brez avtomobila.

Možakar grozil sodelavcu in ga žalil

V torek zjutraj na območju Krškega

KRŠKO Policiste Policijske postaje Krško so v torek zjutraj, okoli 7.30 je bilo, poklicali na pomoč iz podjetja na območju Krškega, kjer naj bi se moški nedostojno vedel, grozil sodelavcu in ga žalil.

Pijanega 36-letnika so odpeljali v prostore za pridržanje

"36-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog," pravijo policisti.

42-letnik brez vozniškega dovoljenja

Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil

Nekaj pred 12. uro pa so krški policisti v Kerinovem Grmu ustavili voznika osebnega avtomobila brez nameščenih registrskih tablic.

Ostal brez njega

Med postopkom so ugotovili, da 42-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil. Policisti so mu VW passat zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi