Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
08.08.2022
20:39
Helikopter v Sevnici
Foto: PGD Sevnica
Ponedeljek v Posavju s helikopterjem na Radni in nesrečo motorista pri Dolgi Raki v občini Krško.

Helikopter na Radni

V ponedeljek ob 11.47 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor iz naselja Radna v občini Sevnica prepeljala obolelo osebo v Univerzitetni klinični center Maribor. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč pri prenosu obolele osebe.

Nesreča pri Dolgi Raki

Ob 17.26 se je v naselju Dolga Raka, občina Krško pri padcu poškodoval motorist. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, reševalci nujne medicinske pomoči Krško pa so na kraju oskrbeli poškodovanega motorista in nato v nadaljnjo oskrbo prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Pet nujnih

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč. Kostak Krško obvešča, da je bila danes izvedena popolna zapora na lokalni cesti JP 693 191 Kostanjevica-Boršt. Zapora bo med 8. avugstom in 20. novembrom 2022 zaradi del na vodovodnem omrežju.

pgd sevnica
sevnica
nmp sevnica
nmp krško
krško
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja