Skip to main content
Torek, 28. november 2023
18.11.2021
12:24
Rešilec NMP Sevnica
Foto: arhiv ePosavje
V sredo se je pri Dolenjem Boštanju zgodila huda nesreča, v kateri sta se poškodovala 41-letnik in otrok, ki ga je prevažal na kolesu.

Huda nesreča pri Dolenjem Boštanju

41-letnik prevažal otroka, noga se mu je zapletla med "šprikle"

V sredo okoli 14.30 so bili na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto obveščeni o padcu kolesarja v Dolenjem Boštanju. Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je 41-letni kolesar na okviru kolesa nepravilno prevažal otroka. Po prvih ugotovitvah na bi se otroku noga zapletla med napere (špice), kolesar pa je izgubil oblast nad kolesom, padel in si poškodoval glavo.

Okoliščine nesreče še preiskujejo

Policisti pravijo, da med vožnjo nihče ni uporabljal zaščitne čelade. Hudo poškodovanega kolesarja in lažje poškodovanega otroka so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo.

Policija, avtomobil, 113

Sevniški policisti zasegli avtomobil in moped

V Tržišču 

Sevniški policisti so med kontrolo prometa v Tržišču ustavili voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da 51-letni kršitelj vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Chrysler voyager so mu zasegli in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

In Sevnici

Okoli 21. ure so v Sevnici ustavili 55-letnega voznika neregistriranega in nezavarovanega mopeda, ki je prav tako vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili strokovni pregled in zaradi kršitev za sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja