Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
26.06.2020
14:04
Foto: ePosavje
Pri mejni kontroli na mednarodnem mejnem prehodu Obrežje so policisti ugotovili, da imajo v postopku osebo, ki jo išče je Interpol Kosova.

V avtomobilu, ki ni bil njegova last

Policistom se je zdel sumljiv

BREŽICE Kot pravijo policisti, se jim je voznik osebnega avtomobila, ki ni bil njegova last, zdel sumljiv, zato so podrobneje preverili, s kom imajo opravka. "Pridržali so ga in odpeljali v takojšnji postopek na sodišče," dodajajo v sporočilu.

Med Koprivnikom in Zameškim odkrili skupino tujcev

Pri iskanju oseb je pomagal tudi helikopter

V četrtek so policisti na območju Koprivnika in Zameškega med deseto uro dopoldne in četrto uro popoldne prijeli državljana Albanije, dvanajst državljanov Pakistana in štiri državljane Bangladeša, za katere so ugotovili, da so v državo prišli nezakonito. Pri iskanju oseb so poleg policistov sodelovali tudi službeni psi in policijski helikopter.

Tujce so našli tudi pri Dolenjskih Toplicah in pri Dragatušu

"Še enega državljana Pakistana so prijeli policisti iz Dolenjskih Toplic v bližini Prevol. Črnomaljski policisti so v bližini naselja Obrh pri Dragatušu prijeli tri državljane Alžirije in državljana Libije. Za vse štiri so ugotovili, da so v Slovenijo prišli na nezakoniti način. Postopki s tujci še niso zaključeni," dodajajo policisti.

(eP)

brežice
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi