Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
12.11.2021
13:40
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Od četrtka popoldne so svojci pogrešali 57-letno Marijo Bračun Juričko iz Spodnjih Dul v občini Krško. Policisti so nekaj po 13.30 uri iskalno akcijo prekinili, pogrešano so našli.

Iskalna akcija v Krškem

(13:38) Pogrešano so našli na območju Šenterneja

Policisti preklicujejo iskanje Marije Bračun Juričko. "Občan je prav na podlagi objav v medijih gospo opazil na območju Šentjerneja in o tem takoj obvestil policiste," dodajajo v sporočilu.

(13:28) V akciji tudi krški poklicni gasilci

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so osem minut čez 12. uro popoldne odprli intervencijo pri Brestanici, iskalni akciji so se s čolnom in ekipo gasilcev reševalcev pridružili tudi krški poklicni gasilci.

(12:43) Opazili so jo na Blanci

Policisti Policijske postaje Krško so med aktivnostmi za izsleditev pogrešane prišli do nove informacije, v četrtek okoli 18. ure so jo namreč opazili na Blanci.

(12:07) Oblečena je bila v črno bundo s kapuco

Kot pravijo na Policijski upravi Novo mesto, so pogrešano Marijo Bračun Juričko nazadnje opazili v zdravstveni ustanovi na Kolodvorski ulici v Krškem, od kjer naj bi ob 16. uri odšla neznano kam. Pogrešana je visoka okoli 165 cm in je drobne postave. "Ima sive lase, ki ji segajo do ramen. Oblečena je bila v črno bundo s kapuco, modre hlače in obuta v športne čevlje," pravijo policisti.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja