Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
25.10.2021
13:00
Obrežje, Mokrice
Foto: arhiv ePosavje
Na Operativno-komunikacijskem centru so v nedeljo pred 9. uro prejeli več klicev voznikov, da na avtocesti iz smeri Obrežja voznik pelje v nasprotni smeri, prišlo naj bi tudi do prometne nesreče.

 

76-letni Hrvat po avtocesti v nasprotni smeri

BREŽICE Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so ugotovili, da je 76-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Obrežja proti Ljubljani v nasprotni smeri, po desnem prometnem pasu.

62-letnica se je izogibala trčenju in zapeljala v ograjo

V tem času je nasproti pravilno pripeljala 62-letna voznica osebnega avtomobila, v katerem je bil tudi sopotnik in trije otroci. Ob srečanju z voznikom se je poskušala izogniti trčenju, zato je sunkovito zavila in trčila v varovalno ograjo. Med vozili ni prišlo do trčenja, je pa 76-letni voznik nadaljeval z vožnjo in po 1,5 kilometrov vozilo ustavil na odstavnem pasu.

Kazenska ovadba zaradi nevarne vožnje

Policisti bodo zoper 76-letnega državljana Hrvaške na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Pri Spodnjih Vodalah napihal 51-letni traktorist

Policisti Policijske postaje Sevnica so med kontrolo prometa pri Spodnjih Vodalah ustavili voznika kmetijskega traktorja. Ugotovili so, da 51-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,58 miligramov alkohola. Policisti so mu traktor zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

(eP)

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja